Home Over ons Onze kaart Menu's Contacteer ons

Restaurant Vitelotte

Onze traiteurdienst voor de feestdagen

Bestellingen op 09.231.61.61


voor de kerstdagen ten laatste op zaterdag 19 december

voor oud en nieuw ten laatste op woensdag 23 december


Dank u voor uw begrip




 

Aperitiefhapjes 2 koude en 2 warme

€ 8,50 p.p.

Huisgebakken broodjes

€ 0,50 per stuk

Soepen


Bloemkoolsoep

gerookte eendenborst - peperkoekkorstjes

€ 10

per lit

Pompoensoep

spekblokjes

€ 9

per lit

Langoestineroomsoep

€ 12

per lit

Koude voorgerechten


Zeevruchtencocktail op de wijze van de chef

€ 24 p.p.

Wintersalade met ganzenlever en gerookte eendenborst

€ 20 p.p.

Gemarineerde zalm

rode biet - dille

€ 18 p.p.

Tartaar van tonijn

miso - gevulde komkommer - vinaigrette van limoen

€ 20 p.p.

Warme voorgerechten


Kabeljauwfilet

rivierkreeftjes - champagnesaus

€ 24 p.p.

Vol-au-vent Royal

kalfszwezerik - truffel - groene asperges          (min. 2 personen)

€ 25 p.p.

Schartongfilet dugleré

aardappelpuree

€ 20 p.p.

Hoofdgerechten



Filet van fazant

witloof - paddenstoelen - madeirasaus - knolselderpuree of kroketten   (min. 2 personen)

€ 25 p.p.


Hertenfilet

winterkool - appel - paddenstoelen - wildsaus - knolselderpuree of kroketten

€ 30 p.p.


Gemarineerd varkenshaasje

geroosterde groenten - aardappelgratin                   (min. 2 personen)

€ 30 p.p.


Stoofpotje van hert

witloof - appel met veenbes - kroketten                  (min. 2 personen)

€ 25 p.p.

Nagerechten


Mousse van praliné met krakelingen

€ 10 p.p.

Bavarois van passievruchten

€ 11 p.p.

Pavlova met vruchten

€ 10 p.p.

Zeevruchten op aanvraag


Kreeft en oesters op aanvraag              € dagprijs


Reservatie maken  Home